ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Μένει ο Λίποβι στον Προμηθέα

Μένει ο Λίποβι στον Προμηθέα

Ο Ολεκσάντρ Λίποβι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα του Προμηθέα, ο οποίος με την απόκτηση του Ριόν Μπράουν ολοκλήρωσε τις κινήσεις του στην αγορά.

Ο Ολεκσάντρ Λίποβι θα φοράει την φανέλα του Προμηθέα και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς επιθυμία των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Ο 27χρονος γκαρντ - φόργουορντ (2.00 μ.) προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Ούνικς Καζάν, αλλά θα παραμείνει στην Πάτρα και θα ενισχύει τις προσπάθειες του Προμηθέα και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του. Ο Ολεκσάντρ Λίποβι την σεζόν 2017-18 μέτρησε 33 συμμετοχές στην Basket League και είχε μέσο όρο 9,1 πόντους, 3,9 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ, 0,9 κλεψίματα και 1,5 λάθη.

Ο Προμηθέας έχει πέντε ξένους παίκτες (Λίποβι, Έλις, Μέιερ, Μπράουν, Χολ) στο ρόστερ του, αλλά στην Πάτρα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τις κινήσεις που έχουν πραγματοποιήσει. Το ρόστερ, όπως αναφέρουν στον Προμηθέα, έχει κλείσει και θα προβούν σε κάποια επιπλέον κίνηση μόνο αν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας τους δουν πως υπάρχει κάποιο κενό που πρέπει να καλυφθεί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ