ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Κατσίβελης είναι - επιτέλους - ο εαυτός του

Ο Κατσίβελης είναι - επιτέλους - ο εαυτός του
EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κατσίβελης έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν, μοιάζοντας πιο έτοιμος από ποτέ να παίξει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του. Γιατί; Επειδή είναι, επιτέλους, ο εαυτός του.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης είναι πλέον 28 χρονών. Δεν είναι ο πιτσιρικάς που έψαχνε την ευκαιρία του. Είναι ο έμπειρος παίκτης που διψάει να αποδείξει ότι έχει ανέβει επίπεδο. Ο τρόπος που έχει ξεκινήσει την σεζόν το αποδεικνύει.

Με τον Προμηθέα να ξεκινάει την χρονιά έχοντας πολύ υψηλούς στόχους, ο έμπειρος γκαρντ είναι αυτή τη στιγμή ο κουμανταδόρος της ομάδας του. Αυτός που φροντίζει να βάζει τα πράγματα στην θέση τους. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Basket League όμως έγινε ξαφνικά και κάτι ακόμα: Σκόρερ!

Έπειτα από δύο αγώνες ο Κατσίβελης έχει 16.5 πόντους, 2 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ, 1.5 κλέψιμο και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής. Στον δύσκολο αγώνα με τον Ιωνικό μάλιστα για την 2η αγωνιστική ( νίκη με 87-80) ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του, έχοντας 20 πόντους με 3/6 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 5/6 βολές, 1 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 25 λεπτά. Τα φώτα ήταν λογικό να πάνε στον Κρις Μπαμπ επειδή έβαλε μεγάλα σουτ στο τέλος και τον Οκτάβιους Έλις που έκανε double-double με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ. Αν ο Προμηθέας όμως έφτασε μέχρι εκείνο το σημείο το χρώσταγε στον Κατσίβελη, ο οποίος δείχνει πλέον έτοιμος να κάνει ακόμα ένα βήμα μπροστά.

Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ

Ο Κατσίβελης χρειάστηκε να διαβεί έναν δύσκολο δρόμο μέχρι να βρει τον εαυτό του. Έχοντας περιορισμένο ρόλο στα τελευταία του χρόνια στον Ολυμπιακό και ένα μέτριο πέρασμα από την ΑΕΚ (κυρίως λόγω διάφορων τραυματισμών) την σεζόν 2015/16, έφτασε να παίξει στο Καζακστάν και την VTB League με την Αστάνα την σεζόν 2016/17 για να βρει τον εαυτό του, πριν επιστρέψει την σεζόν 2017/18 στον ΠΑΟΚ δείχνοντας να είναι άλλος παίκτης. Είναι στον Προμηθέα όμως που πλέον είναι η καλύτερη έκδοση του εαυτού του.

ΚΑΜΙΑ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κατσίβελης του Προμηθέα είναι ένας παίκτης που δεν διστάζει. Δεν σκέφτεται τόσο πολύ, αλλά απλώς πράττει. Αν η αντίπαλη άμυνα του δώσει το σουτ (όπως ο Ιωνικός), τότε θα το πάρει χωρίς δισταγμό. Αν δεν το πάρει, τότε θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ο ίδιος την καλύτερη δυνατή κατάσταση για τον εαυτό του. Ο παίκτης που έδειχνε φοβισμένος, ο οποίος έμοιαζε να διστάζει να ψάξει το ίδιο το ταβάνι του ανήκει στο παρελθόν, αφού στον Προμηθέα του γρήγορου ρυθμού και των πολλών επιλογών στην επίθεση δεν υπάρχει χρόνος για δισταγμούς.

Ο Κατσίβελης είναι - επιτέλους - ο εαυτός του
EUROKINISSI

Στα 28 του χρόνια ο Κατσίβελης μοιάζει πιο ελεύθερος από ποτέ. Παίζει με βάση το ταλέντο του, εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματά του. Είναι έτοιμος να παίξει το πιο ώριμο, το πιο όμορφο μπάσκετ της καριέρας του. Είναι ο εαυτός του και αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορούσε να κάνει.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ