ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών του

Προμηθέας: Ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών του

Ο Προμηθέας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την σεζόν 2019/20, το οποίο είναι γεμάτο δυνατούς αντιπάλους.

Ο Προμηθέας βάζει (ξανά) ψηλά τον πήχη ενόψει της σεζόν 2019/20. Αυτό έγινε για ακόμα μία φορά σαφές από την ανακοίνωση των φιλικών της ομάδας, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει μερικά πολύ δυνατά παιχνίδια με αντιπάλους επιπέδου EuroLeague, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Με τα τελευταία κομμάτια του παζλ για το ρόστερ της νέας σεζόν να έχουν ήδη μπει στη θέση τους καιτην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούςο Προμηθέας έχει ήδη -από τα μέσα Αυγούστου- ξεκινήσει την προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική χρονιά 2019-20. Η ομάδα της Πάτρας, που, με τον Μάκη Γιατρά και φέτος στο τιμόνι της ομάδας, θα κυνηγήσει την διάκριση σε 3 μέτωπα: τοΚύπελλο Ελλάδας, τηνBasket Leagueκαιτο 7DAYS EuroCup, βρίσκεται στην Πορταριά, στο Πήλιο, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενώ σιγά-σιγά θ' αρχίσει να δοκιμάζει πράγματα και στο παρκέ, έχοντας προγραμματίσει μία σειρά φιλικών παιχνιδιών.

Ακολουθεί τοπρόγραμμα των φιλικών αγώνωντου Προμηθέα, που έχουν κανονιστεί ενόψει της έναρξης της νέας και πολύ απαιτητικής αγωνιστικής σεζόν 2019-20, με την ομάδα της Πάτρας ν' αγωνίζεται για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της στο«OrangeTrophy»(14-15 Σεπτεμβρίου).

Το πρόγραμμα των φιλικών της προετοιμασίας:

29/8: Φιλικό κεκλεισμένων των θυρών Προμηθέας – Καρδίτσα (Πορταριά)

7/9: Φιλικό με Άρη (Ιωάννινα)

11/9: Φιλικό με Γ.Σ. Λαυρίου (Κόρινθος)

14-15/9: "OrangeTrophy"- Τουρνουά στην Πάτρα ("Δημ. Τόφαλος") με την συμμετοχή των Παναθηναϊκού, Ούνικς Καζάν και ΚΚ FMP Bελιγραδίου.

17/9: Φιλικό με Ιωνικό Νικαίας Affidea (γηπ. ΧΑΝΘ: "Μίμης. Τσίκινας") – "Μαυροσκούφεια"

18/9: Φιλικό με Ηρακλή ( "Ιβανώφειο") – "Μαυροσκούφεια"

24-25/9: "GomelskyCup"- Τουρνουά στην Μόσχα με την συμμετοχή των ΤΣ.Σ.ΚΑ. Μόσχας, Ούνικς Καζάν και Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζουμε πως η επίσημη έναρξη της σεζόν θα γίνει το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου, όταν ο Προμηθέας θα φιλοξενηθεί στηνπρεμιέρα της Basket League από την Λάρισακαι λίγες μέρες αργότερα, στις 2 Οκτωβρίου, ο Προμηθέας θαφιλοξενηθεί από την Maccabi Rishon, στην πρεμιέρα του 7DAYS EuroCup, ενώ θαυποδεχθεί στο "Δημ. Τόφαλος" τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στις 10 Νοεμβρίου".

Υπενθυμίζεται ότι ο Προμηθέας έχει ανακοινώσει την αποκτηση των Κρις Μπαμπ, Τσέις Φίλερ, Ρόμπερτ Λόουερι, Δημήτρη Αγραβάνη και Γιώργου Μπόγρη και την ανανέωση των συμβολαίων των Οκτάβιους Έλις, Λάνγκστον Χολκαι Ολεκσάντρ Λίποβι, ενώ στην ομάδα έμειναν και οι Λεωνίδας Κασελάκης, Δημήτρης Κατσίβελης και Λευτέρης Ματζούκας.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ