ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Απέκτησε τον Τζέιμς Μπελ

EUROLEAGUE / ÌÐÏÕÍÔÏÕÔÓÍÏÓÔ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÌÐÏÕÍÔÏÕÔÓÍÏÓÔ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά τον Μάρβιν Τζόουνς, ο Προμηθέας Πάτρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέιμς Μπελ για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο 27χρονος φόργουορντ έχει δικαίωμα συμμετοχής στο EuroCup.

Τη δεύτερη μεταγραφική του κίνηση εντός μερικών ημερών ανακοίνωσε ο Προμηθέας Πάτρας αυτή την εβδομάδα. Ο λόγος για τον Τζέιμς Μπελ (27, 1μ96), ο οποίος προστέθηκε στο ρόστερ της αχαϊκής ομάδας, τόσο για την ΕΚΟ Basket League όσο και για το EuroCup. Οι φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος έδωσαν μάχη με τον χρόνο για να προλάβουν τις προθεσμίες για την ευρωπαϊκή διοργάνωση, δηλώνοντας στο "παρά πέντε" τόσο τον Τζέιμς Μπελ όσο και τον Μάρβιν Τζόουνς.

" H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον James Bell και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου" αναφέρεται στην ανακοίνωση του Προμηθέα Πάτρας.

Ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ αγωνίστηκε πέρσι στην ABA Liga με τα χρώματα της Τσεντεβίτα και της Μπούντουτσνοστ, έχοντας 13.5 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο στην Αδριατική, ενώ στην EuroLeague είχε 4.7 πόντους και 2.2 ριμπάουντ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ