ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Απελπιστικά άστοχος με 1/18 σουτ και τρεις πόντους σε μία περιοδο!

Προμηθέας: Απελπιστικά άστοχος με 1/18 σουτ και τρεις πόντους σε μία περιοδο!

Ο Προμηθέας "έσπασε" τα καλάθια στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα με την Μπρέσια (LIVE Blog από το Sport24.gr), καταφέρνοντας να ευστοχήσει σε μόλις ένα σουτ τριών πόντων, που ήταν και οι μοναδικοί του σε αυτή την περίοδο.

Ο Προμηθέας Πάτρας ξεκίνησε έχοντας τον έλεγχο του αγώνα στην Ιταλία και το προβάδισμα απέναντι στην Μπρέσια στο πρώτο δεκάλεπτο του πρώτου αγώνα της φάσης των "16" του EuroCup. Στο δεύτερο, όμως, έπαθε ολικό "μπλακ άουτ", τα έκανε όλα λάθος και ήταν απελπιστικά άστοχος!

Το συγκρότημα του Μάκη Γιατρά είχε μόλις 1/18 σουτ σε όλο το δεύτερο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να πετύχει μόλις τρεις πόντους σε αυτό το διάστημα, με το τρίποντο του Αγραβάνη. Για την ακρίβεια, οι Πατρινοί είχαν 0/6 δίποντα και 1/12 τρίποντα, σουτάροντας αφειδώς και απερίσκεπτα από την περίμετρο, με αποτέλεσμα να χάσει το προβάδισμα που είχε και να δώσει το δικαίωμα στους γηπεδούχους να περάσουν μπροστά με επιμέρους σκορ περιόδου 16-3.

Αυτό το "μπλακ άουτ", όμως, δεν συμβαίνει για πρώτη φορά στην ομάδα του Μάκη Γιατρά. Κάτι ανάλογο είχε πάθει και στο Μονακό, στο παιχνίδι της πρώτης φάσης κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, όπου είχε σκοράρει μόνο με βολές στην πρώτη περίοδο, η οποία είχε ολοκληρωθεί με σκορ 33-6.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ