ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Δικός του ο Αγραβάνης!

Προμηθέας: Δικός του ο Αγραβάνης!

Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Προμηθέας, που πρόσθεσε στο ρόστερ του άλλον έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Παίκτης του Προμηθέα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ τα βρήκε σε όλα με τους Πατρινούς για συμβόλαιο τριών ετών, ενισχύοντας έτσι την γραμμή ψηλών της ομάδας.

Ο Προμηθέας προσέγγισε άμεσα τον Αγραβάνη, όταν αυτός έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, θέλοντας να προσθέσει ύψος και μαχητικότητα στην γραμμή ψηλών του.

Με αυτό τον τρόπο οι Πατρινοί προσθέτουν και δεύτερο Ελληνα διεθνή στην φροντ λάιν μετά τον Γιώργου Μπόγρη, δείχνοντας ότι έχουν υψηλές βλέψεις για την επόμενη χρονιά, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο EuroCup. Παράλληλα, το γεγονός ότι τόσο ο Αγραβάνης όσο και ο Μπόγρης έχουν συμφωνήσει για συμβόλαια τριών χρόνων, δείχνει ότι οι Πατρινοί μένουν πιστοί στο πλάνο τους να κάνουν πάντα έναν προγραμματισμό με βάθος τριετίας

Υπενθυμίζεται ότι ο Προμηθέας έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Κρις Μπαμπ, Τσέις Φίλερκαι Ρόμπερτ Λόουερι, καθώς και την ανανέωση των συμβολαίων του Οκτάβιους Έλις, του Λάνγκστον Χολκαι του Ολεκσάντρ Λίποβι, ενώ από την ομάδα έχουν αποχωρήσει οι Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος και Μιχάλης Τσαϊρέλης. Συμβόλαιο για την σεζόν 2019/20 έχουν ακόμα οι Λεωνίδας Κασελάκης και Δημήτρης Κατσίβελης.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ