ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Διοικητική... μεταγραφή με Μπακαλάρο

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINIISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINIISSI) EUROKINISSI

Οι μεταγραφές στον Προμηθέα δεν αφορούν μόνο στο αγωνιστικό, αφού δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να προκύψει συμφωνία του Βαγγέλη Λιόλιου με τον γνωστό επιχειρηματία Κώστα Μπακαλάρο για εμπλοκή του δεύτερου στα διοικητικά της ομάδας.

Μετά την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη (από τον Ιωνικό Νικαίας) και του Βαγγέλη Μάντζαρη (από την Ούνικς Καζάν), ο Προμηθέας Πάτρας ισχυροποιήθηκε σε ρακέτα και περιφέρεια, με φόντο την έναρξη του Top 16 του EuroCup σε μία εβδομάδα. Η αχαϊκή ομάδα θα ξεκινήσει τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης πολύ ενισχυμένη, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στην οκτάδα.

Πέραν όσων γίνονται ενός αγωνιστικού χώρου όμως, υπάρχουν κι αυτά που αφορούν τα εκτός παρκέ. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Λιόλιος βρίσκεται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Κώστα Μπακαλάρο (πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής, ενώ στο παρελθόν είχε αναλάβει επίσης τα ηνία της Ολυμπιάδας Πατρών), με στόχο την εμπλοκή του δεύτερου στα διοικητικά του συλλόγου, κίνηση που θα τον ισχυροποιήσει σε μεγάλο βαθμό και σε όλα τα επίπεδα.

Οι δύο άνδρες (συνδέονται με πολυετή φιλία) συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια μέσω χορηγικής συμφωνίας, το προσεχές διάστημα δεν αποκλείεται όμως αυτή η συνεργασία να... μεγαλώσει και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τον Προμηθέα Πάτρας τόσο σε οικονομικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ