ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Έκανε τον σταυρό του ο Γιατράς με αυτά που (δεν) έκαναν οι παίκτες του

Προμηθέας: Έκανε τον σταυρό του ο Γιατράς με αυτά που (δεν) έκαναν οι παίκτες του

Ο Προμηθέας Πατρών έδειξε κακή εικόνα σε μεγάλο διάστημα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με τον Μάκη Γιατρά να κάνει τον σταυρό του στο τέλος της τρίτης περιόδου επειδή οι παίκτες του δεν έδωσαν τα φάουλ που είχαν, με αποτέλεσμα να σκοράρει για τρεις ο Ντίνος Μήτογλου.

Ο Προμηθέας Πατρών έφυγε από το ΟΑΚΑ με το βαρύ -33 από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στις πλάτες του, για την 3η αγωνιστική της Basket League. Δεδομένου ότι η διαφορά είχε ξεφύγει από νωρίς, ο Μάκης Γιατράς έκανε διαρκώς παρατηρήσεις στους παίκτες του σε έντονο ύφος, με το φινάλε της τρίτης περιόδου να αποτελεί το... highlight των αντιδράσεών του.

Με 3.5'' για το τέλος του δεκαλέπτου και το τριφύλλι να έχει την επαναφορά κάτω από το καλάθι του, ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών περίμενε από τους παίκτες του να δώσουν ένα από τα τρία φάουλ που είχαν δικαίωμα, προκειμένου να μην προλάβουν οι γηπεδούχοι να εκδηλώσουν επίθεση. Κάτι τέτοιο δεν έγινε όμως, με τον Ντίνο Μήτογλου να σκοράρει μάλιστα για τρεις στην εκπνοή του χρόνου.

Το αποτέλεσμα; Έκανε τον σταυρό του, αδυνατώντας να πιστέψει την αντίδραση των παικτών του σε μια φάση που περίμενε πως θα γίνει το... προφανές, δηλαδή ένα φάουλ -ή έστω μια προσπάθεια για ένα.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ