ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Κοντά στην επιστροφή ο Μουχάμαντ Φαγιέ

BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Κοντά σε συμφωνία με τον Προμηθέα Πάτρας βρίσκεται ο Μουχάμαντ Φαγιέ, ο οποίος είναι έτοιμος να καταγράψει τη δεύτερη θητεία του στην αχαϊκή ομάδα.

Η φετινή σεζόν ήταν αρκετά περίεργη για τον Μουχάμαντ Φαγιέ, ο οποίος έχασε τη θέση του στο rotation του Ερυθρού Αστέρα μετά την αποχώρηση του Μίλαν Τόμιτς και υποχρεώθηκε να αναζητήσει ομάδα στα μισά της σεζόν -κατέληξε εν τέλει στην Άβτοντορ.

Δεδομένου όμως πως η VTB League έχει ήδη αποφασίσει την οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος, ο 34χρονος φόργουορντ είναι ελεύθερος να ψάξει για νέο συμβόλαιο, το οποίο όπως όλα θα δείχνουν θα αφορά στον Προμηθέα Πάτρας. Οι δύο πλευρές δεν σταμάτησαν ποτέ να κρατούν επαφές την τελευταία διετία (ο ίδιος ο παίκτης έχει δείξει πολλάκις ότι νιώθει άνετα στην αχαϊκή πρωτεύουσα) κι έτσι έχουν προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις για ενδεχόμενη συνεργασία τόσο πολύ, που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μην προκύψει ο "γάμος".

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει κάποιο εμπόδιο της τελευταίας στιγμής, ο Μουχάμαντ Φαγιέ θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση του Μάκη Γιατρά για φέτος, μετά από εκείνη του Ντάνι Αγκμπελέσε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ