ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Με γεμάτο "οπλοστάσιο" στα Κανάρια Νησιά

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Προμηθέας Πάτρας στρέφεται πλέον στο σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας του, αυτό με την Τενερίφη εκτός έδρας, για τη φάση των "16" του Basketball Champions League, στο οποίο θα είναι πλήρης.

Η δύσκολη νίκη του Προμηθέα κόντρα στο Ρέθυμνο με 86-81 ανήκει στο παρελθόν με τους Πατρινούς να κοιτούν πλέον την αναμέτρηση με την Τενερίφη (13/3, 21.30) στην οποία ο Μάκης Γιατράς θα έχει στη διάθεσή του, τους Ρίον Μπράουν, Λάνγκστον Χολ και Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Οι δύο Αμερικανοί ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς οι οποίοι δεν τους επέτρεψαν να παίξουν στο πρώτο παιχνίδι με τη Τενερίφη αλλά και κόντρα στο Ρέθυμνο. Απέναντι στους Κρητικούς δεν αγωνίστηκε όμως ούτε ο Τσαϊρέλης.

Τα κενά τους καλύφθηκαν πάντως και ο Προμηθέας έστω κι αν χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης πήρε τη νίκη, με τους Χρήστο Σαλούστρο και Λεωνίδα Κασελάκη να κάνουν το step up.

Πλέον ο Μάκης Γιατράς θα έχει περισσότερες λύσεις και μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο του, για τον δύσκολο επαναληπτικό της φάσης των "16" του Basketball Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο αγώνα, με "όπλο" την άμυνά του ο Προμηθέας είχε επικρατήσει 69-57 και πλέον θα κληθεί να υπερασπιστεί τη διαφορά των δώδεκα πόντων για να συνδυάσει την παρθενική του ευρωπαϊκή συμμετοχή, με πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ