ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Μία ανάσα από Λόουερι

Προμηθέας: Μία ανάσα από Λόουερι
EUROKINISSI

Ο Προμηθέας συνεχίζει τον σχεδιασμό του για την σεζόν 2019/20 και βρίσκεται πολύ κοντά στην σε συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λόουερι, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ρόμπερτ Λόουερι (32 χρονών, 1.88 μέτρα) είναι ο εκλεκτός του Προμηθέα για να πλαισιώσει τον Λάνγκστον Χολ και τον Δημήτρη Κατσίβελη στην θέση του πόιντ γκαρντ την σεζόν 2019/20.

Οι επαφές ανάμεσα στους Πατρινούς και τον Αμερικανό γκαρντ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται μάλιστα άμεσα να υπάρξει και συμφωνία. Το όνομα του Λόουερι δεν είναι άγνωστο στο ελληνικό κοινό, αφού στο παρελθόν είχε περάσει ξανά από την χώρα μας, φορώντας την φανέλα του Κόροιβου για ένα διαστημα την σεζόν 2014/15 και της Κηφισιάς για ένα μικρό διάστημα την σεζόν 2015/16.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Λόουερι αγωνίστηκε στην Πολωνία με την Τορούν και είχε 13.1 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 6.9 ασίστ μέσο όρο με 43.9% στα τρίποντα.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής ο Προμηθέας έχει ανανεώσει τα συμβόλαια του Οκτάβιους Έλις, του Λάνγκστον Χολ και του Ολεκσάντρ Λίποβι και έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Τσέις Φίλερ, ενώ έχει αφήσει ελεύθερους τον Νίκο Γκίκα, τον Χρήστο Σαλούστρο και τον Μιχάλη Τσαϊρέλη.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ