ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Πλήγμα με Λίποβι εν όψει Τενερίφης

BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Ολεξάντρ Λίποβι ταξιδεύει ο Προμηθέας στην Τενερίφη. Στην αποστολή Ρίον Μπράουν και Λάνγκστον Χολ για το δεύτερο ματς με τους Ισπανούς.

Το ταξίδι του Προμηθέα για την Τενερίφη είναι μεγάλο, καθώς η αποστολή της ομάδας της Πάτρας θα βρεθεί στον τελικό της προορισμό μέσω Αθήνας και Μαδρίτης για τον δεύτερο αγώνα με την ισπανική ομάδα που θα κρίνει την πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Με παρακαταθήκη το +12 του πρώτου ματς (69-57), οι Αχαιοί δεν μπορούν να πετούν στα σύννεφα καθώς απέναντί τους βρίσκεται η προπέρσινη κάτοχος του τροπαίου της διοργάνωσης, την ώρα που ο Μάκης Γιατράς αναζητά τρόπους για να καλύψει την ξαφνική αδιαθεσία του Ολεξάντρ Λίποβι. Ο Ουκρανός ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει την αποστολή του Προμηθέα για να μην επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο.

Με τον Λίποβι εκτός δράσης, λοιπόν, οι Πατρινοί χάνουν έναν παίκτη που έχει 7.4 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά 26.8 λεπτά συμμετοχής, γεγονός που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την αποστολή τους. Το θετικό είναι πως ο Γιατράς θα έχει μαζί του τον Ρίον Μπράουν και τον Λάνγκστον Χολ, τους δύο Αμερικανούς που δεν έπαιξαν στον πρώτο αγώνα.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ