ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Ψάχνει την υπέρβαση με Μάντζαρη

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ORANGE TROPHY 2019" / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΦΜΠ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ORANGE TROPHY 2019" / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΦΜΠ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λίγες μέρες μετά από την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο Προμηθέας προσπαθεί να ολοκληρώσει μια ακόμα πιο σπουδαία κίνηση με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Το πρώτο "μπαμ" το έκανε με την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη . Τώρα, ο Προμηθέας θέλει να κάνει και δεύτερο, μια ακόμα μεγαλύτερη υπέρβαση, καθώς έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τον σημαντικό ρόλο που είχε στην αρχή της χρονιάς στην Ούνικς Καζάν και είναι πολύ πιθανό να γυρίσει στην Ελλάδα λίγους μήνες μετά από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος θέλει να δυναμώσει το ρόστερ της ομάδας του και να δώσει στον Μάκη Γιατρά ακόμη περισσότερες λύσεις, καθώς ο Προμηθέας έχει προκριθεί στο Top-16 του EuroCup, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ταυτόχρονα βρίσκεται μόνος στη δεύτερη θέση της EKO Basket League. Με την πιθανή προσθήκη του Μάντζαρη η περιφερειακή γραμμή των Αχαιών θα δυναμώσει πολύ και το 2020 θα ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Μάντζαρης έπαιξε μόλις τέσσερα λεπτά στο τελευταίο ματς της Ούνικς Καζάν , η οποία συμφώνησε χθες (27/12) με τον Τζόρνταν Θίοντορ που αποχώρησε από τη Μπεσίκτας. Η περίπτωση είναι, βέβαια, δύσκολη διότι υπάρχει απόσταση στο οικονομικό, όμως μέχρι τη Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Κι αν ο Προμηθέας κάνει την υπέρβαση, τότε θα έχει ολοκληρώσει την μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ