ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Soldout τα εισιτήρια του 2ου τελικού

Προμηθέας: Soldout τα εισιτήρια του 2ου τελικού

Ο Προμηθέας ξεπούλησε τα εισιτήρια για τον αυριανό δεύτερο τελικό της Basket League (12/6, 18:30). Μοιράζει μπλουζάκια και προαναγγέλλει εκπλήξεις η πατρινή ΚΑΕ.

Σχεδόν την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός ανακοίνωνε ότι ο τρίτος τελικός της Basket League θα έχει γενική είσοδο ένα ευρώ στο ΟΑΚΑ , ο Προμηθέας γνωστοποιούσε ότι τα εισιτήρια του 2ου αγώνα (12/6, 18:30) εξαντλήθηκαν.

Όπως ανακοίνωσε παράλληλα η ομάδα της Πάτρας, όλοι οι φίλαθλοι που θα παραστούν στο παιχνίδι θα πάρουν και ένα αναμνηστικό μπλουζάκι, ενώ θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις για το κοινό του "Δημήτρης Τόφαλος" πριν και κατά την διάρκεια του δεύτερου τελικού.

" Σε μιαμεγάλη μπασκετική φιέστα θα έχουν την ευκαιρία λάβουν μέρος όσοι βρεθούν την Τετάρτη, στις 6:30 το απόγευμα, στο «Δημ. Τόφαλος», αφού θα παρακολουθήσουν τον 2οΤελικό της betshop.grBasket League ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ενώ παράλληλαθα απολαύσουν διάφορες εκπλήξεις που έχουν προγραμματίσει οι άνθρωποι της ομάδας για να τιμήσουν την ιστορική αυτή επιτυχίατου Συλλόγου, αλλά και ολόκληρης της πόλης.

Μάλιστα, τη σάλα του Τόφαλος αναμένεται να πλημμυρίσει μια πορτοκαλί «θάλασσα», αφού σε όλους τους φίλους του Προμηθέα που θα παρακολουθήσουν την μεγάλη αυτή αναμέτρησηθα δοθεί συλλεκτικό αναμνηστικό μπλουζάκι, προσφορά της ΚΑΕ Προμηθέας, ώστε η πρώτη συμμετοχή της πατρινής ομάδας στον Τελικό του Ελληνικού Πρωταθλήματος να μείνει αξέχαστη", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της πατρινής ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας για τα εισιτήρια:

" Η Κ.Α.Ε. Προμηθέας Πάτρας, ενημερώνει τους φιλάθλους της Πάτρας,πως τα εισιτήριαγια τον δεύτερο Τελικό της betshop.grBasket League στο "Δημ. Τόφαλος" απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (Τετάρτη 12/6, 18:30) εξαντλήθηκαν.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της Πάτρας, που για μία ακόμη φορά δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή του στην ομάδα μας!

Παρακαλούμε όλους του φιλάθλους να προσέλθουνστο «Δημ. Τόφαλος»τουλάχιστον μία ώρα (αν είναι δυνατόν και περισσότερο) πριν την έναρξη του αγώνα, για δική τους διευκόλυνση, ώστε να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα η είσοδός τους στο γήπεδο και να μπορέσουν παράλληλα να προμηθευτούν το συλλεκτικό αναμνηστικό μπλουζάκι. Λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων καιγια λόγους ασφαλείας θα απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο οποιουδήποτε δεν έχει εισιτήριο και αριθμημένη θέση, ανεξαρτήτου ηλικίας, καθώς απαγορεύεται αυστηρά η ύπαρξη υπεράριθμων φιλάθλων, ενώ όλοι οι διάδρομοι πρέπει να είναι άδειοι.

Υπενθυμίζουμε πως η είσοδος για τα διαζώματα Ζ-Η-Θ γίνεται από τη θύρα 2 του γηπέδου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ