ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Συνεχίζει στην Πάτρα ο Λάνγκστον Χολ

Προμηθέας: Συνεχίζει στην Πάτρα ο Λάνγκστον Χολ
EUROKINISSI

Με τη φανέλα του Προμηθέα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Λάνγκστον Χολ. Ο Αμερικανός γκαρντ ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Πατρινούς γι' ακόμα έναν χρόνο.

Παρά τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν, ο Λάνγκστον Χολ μέτρησε 7.9 πόντους και 4.1 ασίστ ανά παιχνίδι στη Basket League και βοήθησε τον Προμηθέα Πατρών να φτάσει μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός γκαρντ θα παραμείνει κάτοικος Πάτρας, καθώς έφτασε σε νέα συμφωνία με τον Προμηθέα κι ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Langston Hall και για την νέα αγωνιστική χρονιά 2019-20. Ο 28χρονος guard, που πρωταγωνίστησε με τη φανέλα του Προμηθέα τόσο στην Betshop.gr Basket League, όσο και στο Basketball Champions League κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-19, θα παραμείνει στην οικογένεια του Προμηθέα για 2η χρονιά.

Ο Λάνγκστον Χολ αγωνίστηκε συνολικά σε 28 παιχνίδια του πρωταθλήματος, σκοράροντας κατά μέσο όρο 7,9 πόντους ανά αγώνα και είχε 4,1 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 0,8 κλεψίματα και 9,6 στην αξιολόγηση κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Μάλιστα, στα play-off μέσω των οποίων ο Προμηθέας κατέκτησε την 2η θέση στο Πρωτάθλημα της Basket League ο Χολ αναδείχθηκε 3ος σκόρερ, 2ος σε αξιολόγηση και ήταν 1ος σε ασίστ, εύστοχα τρίποντα και ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα (51,4%) για την ομάδα της Πάτρας, ενώ αξίζει ν’ αναφερθεί πως είναι ο παίκτης του Προμηθέα που αναδείχθηκε περισσότερες φορές (5) MVP της ομάδας στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ