Ο Δημήτρης Αγραβάνης βρίσκεται στην λίστα του Προμηθέα, με τους Πατρινούς να έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τον 25χρονο φόργουορντ/σέντερ.

Μία ακόμα σημαντική μεταγραφή θέλει να ολοκληρώσει ο Προμηθέας. Οι Πατρινοί βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, σε μία προσπάθειά τους να ενισχύουν ακόμα περισσότερο την γραμμή ψηλών τους.

ADVERTISING

Το γεγονός ότι ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ έμεινε ελεύθερος δεν μπορούσε να αφήσει αδιάφορο τον Προμηθέα, ο οποίος συνεχίζει να προσπαθεί να δυναμώσει τον ελληνικό του κορμό, προσεγγίζοντας τον Αγραβάνη. Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες οι Πατρινοί συμφώνησαν με τον Γιώργου Μπόγρη, σε μία κίνηση ουσίας και εντυπωσιασμού.

ADVERTISING

Μέχρι στιγμής η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Κρις Μπαμπ, Τσέις Φίλερ και Ρόμπερτ Λόουερι, καθώς και την ανανέωση των συμβολαίων του Οκτάβιους Έλις, του Λάνγκστον Χολ και του Ολεκσάντρ Λίποβι, ενώ από την ομάδα έχουν αποχωρήσει οι Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος και Μιχάλης Τσαϊρέλης. Συμβόλαιο για την σεζόν 2019/20 έχουν ακόμα οι Λεωνίδας Κασελάκης και Δημήτρης Κατσίβελης.