ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Θέλει να τελειώνει με Φλόιντ και Γκάρετ

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Προμηθέας Πάτρας "πατάει το γκάζι" για να τελειώσει τις μεταγραφές των Τζεχάιβα Φλόιντ και Ντιάντε Γκάρετ.

Ο Προμηθέας Πάτρας συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, έχοντας βάλει στο "στόχαστρο" -μετά τον Ντάνι Αγκμπελέζε και τον Κόνερ Φράνκαμπ- ακόμη έναν παίκτη που ξεχώρισε φέτος στην ΕΚΟ Basket League.

Ο λόγος για τον Τζεχάιβα Φλόιντ (23, 2μ03), ο οποίος φέτος φόρεσε τη φανέλα της Λάρισας. Ο Μάκης Γιατράς θέλει να "ποτίσει" με αθλητικά προσόντα τη front line της ομάδας του εν όψει της σεζόν, κι ο απόφοιτος του Holy Cross είναι μια τέτοια περίπτωση παίκτη. Η πρώτη του εμπειρία από τον επαγγελματικό αθλητισμό ήταν καλή, δεδομένου ότι -μετά από ένα μάλλον "παγωμένο" ξεκίνημα- άφησε το στίγμα του, κυρίως στην άμυνα, με τη φανέλα των νεοφώτιστων. Σε 20 αγώνες στην ΕΚΟ Basket League είχε 5.1 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2.2 μπλοκ κατά μέσο όρο.

Εξάλλου, στον Προμηθέα Πάτρας δείχνουν διάθεση να "τελειώσουν" το προσεχές διάστημα ακόμη μια μεταγραφή, πολύ πιο... σπουδαία από θέμα ονόματος και βιογραφικού. Ο Ντιάντε Γκάρετ (31, 1μ93) αποτελούσε μεταγραφικό στόχο της αχαϊκής ομάδας εδώ και περίπου ένα μήνα, οι συζητήσεις των δύο πλευρών προχώρησαν σημαντικά κι έτσι δεν αποκλείεται σύντομα να επέλθει συμφωνία, που θα φέρει τον 31χρονο γκαρντ στην Ελλάδα.

Ο Ντιάντε Γκάρετ αποφοίτησε το 2011 από το Iowa State και πέρασε το σύνολο της καριέρας του ανάμεσα σε Ευρώπη, ΝΒΑ και G-League. Τελευταίος σταθμός του ήταν η Τόφας με τη φανέλα της οποίας είχε 18.4 πόντους και 6.1 ασίστ το 2018/19 στο EuroCup, ενώ φέτος δεν αγωνίστηκε εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ