ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Στοχεύει στο "μεγάλο κόλπο" με τον Μποχωρίδη ο Προμηθέας

ΑΡΗΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ / BASLET LEAGUE(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΑΡΗΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ / BASLET LEAGUE(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι ο μεγάλος στόχος του Προμηθέα Πάτρας, που θέλει να γεμίσει με ποιοτικό τρόπο το roster του εν όψει της σεζόν 2018/19.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έγινε η πρώτη μεταγραφή του Προμηθέα στην offseason του 2018, όμως στην Πάτρα είναι έτοιμοι να "χτυπήσουν" ακόμη και στα υψηλότερα ράφια της αγοράς. Και είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν και δεύτερο "πλήγμα" στον Άρη, καθώς ο μεγάλος τους στόχος είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης που φαίνεται πως δύσκολα θα μείνει στη Θεσσαλονίκη.

Ο 24χρονος πλέι μέικερ έκανε καλή σεζόν με τη φανέλα του Άρη, στον οποίο πήγε δανεικός από τον Παναθηναϊκό, Σκόραρε 11.6 πόντους με 48.2% στα δίποντα, 30.3% στα τρίποντα και 57% στις βολές, μάζευε 4.3 ριμπάουντ, μοίραζε 2.8 ασίστ και έκανε ένα κλέψιμο ανά 26:48 συμμετοχής σε 19 αγώνες της Stoiximan.gr Basket League.

Στην Πάτρα ξέρουν τι μπορεί να προσφέρει ο Μποχωρίδης, είναι αποφασισμένοι να γεμίσουν με ποιοτικό τρόπο το roster ώστε να "επιβιώσουν" σε μία σεζόν που θα τους βρει να παίζουν σε δύο διοργανώσεις (Α1 και Basketball Champions League), τον πιέζουν για να πει το "ναι" και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στα υπόλοιπα ζητήματα όπως η παραμονή του Μο Φαγέ που προς το παρόν ψάχνει ομάδα ανώτερου επιπέδου μετά από μία εξαιρετική σεζόν.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ