ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Γιουλ: "Πρόθεσή μου να μείνω σε οποιαδήποτε θέση με βάλουν"

EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISS

Ο Σέρχιο Γιουλ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, και σε ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του δήλωσε ότι θα μείνει στους Μαδριλένους, ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξει θέση.

Ο Σέρχιο Γιουλ έδωσε το παρών σε συνέντευξη τύπου σήμερα (18/9), όπου κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του, με τον Ισπανό γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης να μην διστάζει να ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του.

Ο 33χρονος Ισπανός διεθνής απάντησε συγκεκριμένα: " Πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω, σε οποιαδήποτε θέση θέλουν. Είμαι πολύ ήρεμος, δεν υπάρχει καθόλου βιασύνη. Είμαι συγκεντρωμένος στο να έχω μια καλή σεζόν και να βοηθήσω να κερδίσουμε τίτλους".

Μιλώντας για τον ρόλο του στην ομάδα αλλά και στις θέσεις που τον χρησιμοποιεί ο Πάμπλο Λάσο: " Είναι πλεονέκτημα να μπορώ να παίξω σαν πόιντ γκαρντ και σαν σούτινγκ γκαρντ, και είμαι εδώ για οτιδήποτε με χρειάζεται ο προπονητής, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το συνδιάσω".

"Στο SuperCup, έπαιξα σαν σούτινγκ γκαρντ, αλλά η χρονιά είναι πολύ μεγάλη οπότε στο μέλλον θα φανεί (που θα παίζω). Θυμίζουμε ότι ο Σέρχιο Γιουλ βρίσκεται στην "Βασίλισσα" για 13 χρόνια.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ