VTB LEAGUE

Αγριεμένη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δύο εβδομάδες πριν από το Final Four

Αγριεμένη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δύο εβδομάδες πριν από το Final Four

Στο πρώτο... τεστ πριν από το Final Four, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε άριστα αφού έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (100-84). Παραμένουν στα "πιτς" οι Νάντο Ντε Κολό και Κάιλ Χάινς.

Δίχως πρόβλημα ξεπέρασε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας το εμπόδιο της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης για τη VTB League (100-84), δύο εβδομάδες πριν από το Final Four της EuroLeague. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ήταν εντυπωσιακή στο α' μέρος, όπου είχε 10/14 τρίποντα, έβαλε από νωρίς τις βάσεις για την επικράτησή της και στην πορεία έκανε την απαραίτητη διαχείριση.

Παρά το γεγονός πως ο Νάντο Ντε Κολό και ο Κάιλ Χάινς βρίσκονται στα "πιτς", ο επιθετικός πλουραλισμός ήταν για μια ακόμη φορά εμφανής για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία είδε τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ (19 πόντοι με 6/8 σουτ) και τον Ουίλ Κλάιμπερν (18 πόντοι με 7/9 σουτ) να ξεχωρίζουν.

Από την πλευρά των ηττημένων, που είχαν 9/15 τρίποντα στο παιχνίδι, ο Κάιλ Κούριτς (13 πόντοι) ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά στην επίθεση, την ώρα που ο -πρώην παίκτης του Κολοσσού H Hotels- Μάλκολμ Γκρίφιν προσέφερε 9 πόντους και 7 ασίστ σε 23'42'' συμμετοχής.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν είχε στη διάθεσή του ούτε σήμερα τον Νάντο Ντε Κολό και τον Κάιλ Χάινς, οι οποίοι κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν το Final Four του Βελιγραδίου.

Νωρίτερα, η Χίμκι ηττήθηκε από την Άβτοντορ και έπεσε στην έκτη θέση της κατάταξης στη VTB League .

Τα δεκάλεπτα: 24-25, 56-49, 78-64, 100-84.

Οι πόντοι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ιτούδης): Φριντζόν 5, Αντόνοφ 16 (4/4 τρίποντα), Ροντρίγκεθ 19 (3/3 τρίποντα), Βοροντσέβιτς 7 (1/6 τρίποντα), Κλάιμπερν 18 (2), Χίγκινς 11, Κουλάγκιν 3, Χριάπα 6, Κουρμπάνοφ 6, Χάντερ 10.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ