VTB LEAGUE

Αμερικανός παίκτης της Χίμκι φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΧΙΜΚΙ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / KHIMKI - OLYMPIAKOS / ΧΑΝΕΙΚΑΤ(Α) ΤΟΜΠΣΟΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΧΙΜΚΙ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / KHIMKI - OLYMPIAKOS / ΧΑΝΕΙΚΑΤ(Α) ΤΟΜΠΣΟΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Απίστευτο! Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ένας Αμερικανός παίκτης φέρεται να πυροβόλησε προς το μέρος αστυνομικών και πλέον να είναι ταμπουρωμένος στο σπίτι του! Στις ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι είναι ο Τάιλερ Χάνεϊκατ της Χίμκι!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά φαίνεται να είναι αληθινό. Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα σε μία περιοχή στο Los Angeles ένας παίκτης που ταιριάζει στην περιγραφή του Τάιλερ Χάνεϊκατ της Χίμκι φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, με τον ταλαντούχο φόργουορντ να είναι έκτοτε εγκλωβισμένος σπίτι του!

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, την αστυνομία ειδοποίησε η μητέρα του Χάνεϊκατ, υποστηρίζοντας ότι ο γιος της έχει περίεργη συμπεριφορά. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον χώρο, ο ταλαντούχος φόργουορντ πυροβόλησε προς το μέρος τους, με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν τα πυρά! Με βάση το ρεπορτάζ κανένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε, ενώ και ο Χάνεϊκατ είναι ζωντανός, αλλά και... εγκλωβισμένος σπίτι του, ενώ χαρακτηρίζεται ως οπλισμένος.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση στις ΗΠΑ, αφού πλέον έξω από το σπίτι του φόργουορντ της Χίμκι υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη και οι ειδικές δυναμείς, ενώ έχει εκκενωθεί η γειτονιά! Μένει να δούμε τι θα ακολουθήσει.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ