VTB LEAGUE

Επίσημο: Ο Δημήτρης Πρίφτης συνεχίζει στον πάγκο της Ούνικς Καζάν

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ORANGE TROPHY 2019" / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΦΜΠ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ORANGE TROPHY 2019" / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΦΜΠ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα συνεχίσει το έργο του στην Ούνικς Καζάν, με τον ρωσικό σύλλογο να ανακοινώνει την υπογραφή νέου διετούς (1+1) συμβολαίου με τον 51χρονο τεχνικό.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει καταφέρει να αφήσει την "σφραγίδα" του στην Ούνικς Καζάν, η οποία τον επιβράβευσε με νέο διετές (1+1) συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ρωσικός σύλλογος ανακοίνωσε πως οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Η προηγούμενη συμφωνία ολοκληρωνόταν το επόμενο καλοκαίρι, αποφασίστηκε όμως να υπογραφεί νέο συμβόλαιο με μεγαλύτερο χρονικό ορίζοντα. Κάτι το οποίο άλλωστε είχε επί της ουσίας προαναγγείλει κι ο πρόεδρος της Ούνικς Καζάν πριν από περίπου δύο μήνες. Ο Εβγκένι Μπόγκατσεφ είχε εξηγήσει πως η παραμονή του 51χρονου τεχνικού στο "τιμόνι" αποτελεί προτεραιότητα, κάτι που πήρε πλέον σάρκα και οστά.

Ο Δημήτρης Πρίφτης βρίσκεται στον ρωσικό πάγκο από το καλοκαίρι του 2017, έχοντας στο επιτελείο του επίσης τον Θωμά Νίκου (assistant coach), τον Βασίλη Σίμτσακ (assistant coach) και τον Χάρη Γλάρο (φυσικοθεραπευτής).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ