VTB LEAGUE

Ιτούδης: "Σπουδαία χρονιά!"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέκτησε τη VTB League, ο Δημήτρης Ιτούδης έκανε λόγο για μία σπουδαία σεζόν για την "Αρκούδα", ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε πριν από μερικές ώρες το 3-0 απέναντι στην Χίμκι και μετά τη EuroLeague, κατέκτησε και τη VTB League γι' ακόμα μία χρονιά. Ο Δημήτρης Ιτούδης, δεν έκρυψε τη χαρά του για τις επιτυχίες της "Αρκούδας" και αποθέωσε τους παίκτες του.

"Πρώτα από όλα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη ομάδα. Δεύτερον, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή την ομάδα πολεμιστών και σπουδαίων παικτών! Είμαι περήφανος που είχα την ευκαιρία να είμαι προπονητής τους και να τους οδηγήσω σε νίκες. Αξίζουν το χειροκρότημα όλων των φίλων μας και της διοίκησης. Σπουδαία χρονιά! Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας. Η Χίμκι πάλεψε και τελικά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τη EuroLeague, αποστολή που είναι πολύ δύσκολη", ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είπε ακόμα: "Αυτή ήταν η καλύτερη ομάδα στην προπονητική μου καριέρα. Όλοι δούλεψαν με κοινό στόχο και άπαντες έφτασαν στα όρια τους. Δεν επαναπαύτηκαν ποτέ. Και δεν μιλάμε για παίκτες με μικρό ρόλο αλλά για παίκτες σταρ όπως ο Ντε Κολό, ο Ροντρίγκεθ, ο Κλάιμπερν και ο Χίγκινς. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να δουλέψω σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ