VTB LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Να πολεμήσουμε απέναντι στην Ούνικς Καζάν"

Μπαρτζώκας: "Να πολεμήσουμε απέναντι στην Ούνικς Καζάν"
EUROKINISSI

Η προσοχή της Χίμκι είναι στραμμένη στο Final Four της VTB League (8-10/6) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για "λυγίσει" την Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη στα ημιτελικά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πώς η Χίμκι θα επιδιώξει να επικρατήσει της Ούνικς Καζάν (8/6) του Δημήτρη Πρίφτη, ώστε να προκριθεί στον τελικό της VTB League.

"Ήταν μία μεγάλη σεζόν για εμάς και πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για την τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα (σ.σ. την Ούνικς Καζάν), η οποία ήταν σταθερή όλη την χρονιά και πήρε την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια της VTB League. Ηττήθηκαν μόλις δύο φορές στην VTB League. Επίσης, αυτή η ομάδα κατά την διάρκεια της σεζόν είχε περισσότερο χρόνο για προετοιμασία και προπονήσεις, καθώς έπαιξε 15 ματς λιγότερα από εμάς. Επίσης, πάλι κάποιοι παίκτες δεν θα είναι σε θέση να μας βοηθήσουν, οπότε πρέπει να παλέψουμε. Αξίζουμε να τελειώσουμε την σεζόν με χαμόγελα, αλλά πρέπει να πολεμήσουμε", δήλωσε αρχικά ο κόουτς της Χίμκι, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Για να νικήσουμε πρέπει να κάνουμε κάτι το εξαιρετικό. Πρέπει να παλέψουμε, να παίξουμε ομαδικά, να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο και να κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Είναι πολύ σημαντικό. Δεν χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια για να πείσεις τους παίκτες πως αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Έχουμε κίνητρο και μεγάλη επιθυμία για να νικήσουμε. Τώρα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή, ώστε να δούμε αν είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα".

Τέλος, ζητήθηκε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα να σχολιάσει την δήλωση του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος έχρισε φαβορί την Χίμκι: 'Όλοι οι προπονητές λένε τα ίδια πριν από τους αγώνες. Μπορώ να υποστηρίξω το ίδιο για την ομάδα του. Αρχικά, πήραμε την έκτη θέση στην κανονική διάρκεια της VTB League και η Ούνικς Καζάν βγήκε δεύτερη. Επίσης, η ομάδα από το Καζάν θα είναι πλήρης κι εμείς όχι. Ίσως, ο Δημήτρης (σ.σ. Πρίφτης) ήθελε να μειώσει την πίεση για την ομάδα του και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Όλοι οι προπονητές το κάνουν".

Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα κατακτήσει την VTB League, θα πάρει και το εισιτήριο για την EuroLeague της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία στον άλλον ημιτελικό θα βρεθεί με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπουλης, κατακτήσει το τρόπαιο, στην EuroLeague της σεζόν 2018-19 θα συμμετάσχει η φιναλίστ ομάδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ