VTB LEAGUE

Νέα σπουδαία προσθήκη για την Ούνικς που ανακοίνωσε τον Τζον Χόλαντ

Cleveland Cavaliers' John Holland (10) poses for a portrait during the NBA basketball team's media day, Monday, Sept. 24, 2018, in Independence, Ohio. (AP Photo/Ron Schwane)
Cleveland Cavaliers' John Holland (10) poses for a portrait during the NBA basketball team's media day, Monday, Sept. 24, 2018, in Independence, Ohio. (AP Photo/Ron Schwane) AP

Παίκτης της Ούνικς Καζάν έγινε ο Αμερικανός περιφερειακός Τζον Χόλαντ, που ολοκλήρωσε τη θητεία του στη Χάποελ Ιερουσαλήμ το βράδυ της Κυριακής.

Εντυπωσιακά συνεχίζει να κινείται η Ούνικς, η οποία ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (27/7) τη συμφωνία της με τον Τζον Χόλαντ για τη σεζόν 2020/21. Η ομάδα του Καζάν έδωσε τα χέρια με τον Αμερικανό περιφερειακό (31, 1μ.96) που ολοκλήρωσε την περίοδο 2019/20 το βράδυ της Κυριακής στην της Χάποελ Ιερουσαλήμ από τη Μακάμπι Ρισόν στον ημιτελικό του Final Four της Winner League.

Ο Χόλαντ έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη με τις φανέλες των Ροάν, Σεβίλλη, Γκραβλίν, Μπεσίκτας, Χάποελ Ιερουσαλήμ, έχει προσπαθήσει να χωρέσει στο ΝΒΑ με τους Μπόστον Σέλτικς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, έχει θητεύσει στη G-League με τους Κάντον Τσαρτζ και τους Όστιν Σπερς, ενώ την περίοδο που ολοκληρώθηκε για εκείνον χθες βράδυ είχε 10.4 πόντους από 40% στο τρίποντο και 4 ριμπάουντ ανά 24.5 λεπτά συμμετοχής στο ισραηλινό πρωτάθλημα.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ