VTB LEAGUE

Ο Οκάρο Γουάιτ στην Ούνικς του Δημήτρη Πρίφτη

Ο Οκάρο Γουάιτ στην Ούνικς του Δημήτρη Πρίφτη
EUROKINISSI

Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Οκάρο Γουάιτ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη προκειμένου να ξαναπαίξει υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη στην Ούνικς Καζάν.

Η σπουδαία σεζόν που πραγματοποίησε ο Οκάρο Γουάιτ με τη φανέλα του Άρη το 2015/16 έκανε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να τον τοποθετήσουν στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας στα χρόνια που ακολούθησαν. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκαν κατά καιρούς, εκείνος όμως είχε αποφασίσει πως θα εξαντλήσει τα περιθώρια που είχε για να κάνει καριέρα στο ΝΒΑ.

Πάλεψε, βρέθηκε στους Μαϊάμι Χιτ και τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, οι τραυματισμοί και η αστάθεια όμως δεν του επέτρεψαν να μονιμοποιηθεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη. Κάπως έτσι, φέτος έβαλε νερό στο κρασί του και πήρε την απόφαση να γυρίσει στην Ευρώπη για να ξαναπαίξει για τον Δημήτρη Πρίφτη.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στον Άρη, ο έμπειρος τεχνικός βοήθησε τον 28χρονο φόργουορντ να εκτινάξει την αξία του και να φτιάξει το όνομά του, οπότε η πρόταση που του κατέθεσε η Ούνικς Καζάν ήταν αρκετή για να τον επαναφέρει στην Ευρώπη.

Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών, η οποία είναι μονοετής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ