VTB LEAGUE

Πηγαίνει στη VTB League ο Ζήσης Σαρικόπουλος

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην ανταγωνιστική VTB League θα παίξει την ερχόμενη σεζόν ο Ζήσης Σαρικόπουλος, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών με την Τσμόκι Μινσκ, ομάδα στην οποία μετακόμισε και ο Στέφαν Μούντι.

Ετοιμος να αντιμετωπίσει σπουδαίους αντιπάλους, ομαδικούς και προσωπικούς, είναι ο Ζήσης Σαρικόπουλος μετά την κορυφαία σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας. Ο 28χρονος σέντερ που είχε πέρυσι 9.4 πόντους (με το εντυπωσιακό 70% στα δίποντα), 4.6 ριμπάουντ, 0.7 ασίστ και 0.5 κοψίματα ανά 20:50 συμμετοχής σε 26 αγώνες της Basket League με τη φανέλα του Πανιωνίου, βρίσκεται κυριολεκτικά μια ανάσα πριν υπογράψει στην Τσμόκι Μινσκ, ομάδα της Λευκορωσίας που συμμετέχει στην ανταγωνιστική VTB League.

Ο "Big-Z" είχε φέτος το καλοκαίρι αρκετές προτάσεις, από καλές ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης, ήταν όμως αποφασισμένος να επιλέξει την κατάσταση που θα του έδινε την ευκαιρία να κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός. Το κίνητρο της συμμετοχής στην VTB League ήταν μεγάλο, άλλωστε ο αδελφικός του φίλος, Λεωνίδας Κασελάκης, έπαιξε δύο χρόνια στη Λίγκα με την Αστανά του Καζακστάν με αποτέλεσμα να ανέβει επίπεδο και η Τσμόκι Μινσκ που προ ημερών απέκτησε τον πρώτο σκόρερ της περσινής Α1, Στέφαν Μούντι, του έδωσε την ευκαιρία που αναζητούσε.

Μόλις διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο Σαρικόπουλος θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ξεκινήσει το ταξίδι για την Λευκορωσία, έχοντας δουλέψει σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού σκληρά υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Καλαβρού.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ