ΜΠΑΣΚΕΤ

Βρήκε ψηλό η Ούνικς Καζάν

Βρήκε ψηλό η Ούνικς Καζάν

Στο Καζάν βρίσκεται ήδη ο Τζάκι Καρμάικλ, για να καλύψει το κενό που άφησε στην καρδιά της ρακέτας της Ούνικς Καζάν ο τραυματισμός του Ρέιμαρ Μόργκαν.

Ακόμη πιο δυναμική θα είναι στο εξής η Ούνικς, καθώς απέκτησε έναν ποιοτικό ψηλό για να γεμίσει τη φροντ λάιν της. Ο Τζάκι Καρμάικλ (28 ετών, 2μ.06) έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη και βρίσκεται ήδη στο Καζάν, για να βοηθήσει άμεσα την νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο Καρμάικλ θα καλύψει το κενό που άφησε με τον τραυματισμό του ο Ρέιμαρ Μόργκαν, ο οποίος εγχειρίστηκε και θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης. Όταν επιστρέψει κι εκείνος στα παρκέ, η Ούνικς Καζάν θα έχει στη σύνθεσή της μια αρκετά δυνατή γραμμή ψηλών, στην οποία υπάρχουν επίσης ο Μέλβιν Έτζιμ, ο Μορίς Εντούρ, ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο Αρτέμ Κλιμένκο, ο Αντρέι Κοστσέεφ και ο Μακσίμ Σελεκέτο.

Ο Καρμάικλ ξεκίνησε τη σεζόν 2018/19 στην Άβτοντορ Σαράτοφ, συνέχισε στην Αλ Ριγιάντι, υπέγραψε συμβόλαιο δύο μηνών με την Ούνικς και αν δείξει ικανός να βοηθήσει, θα μείνει στο Καζάν μέχρι το τέλος της περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ