VTB LEAGUE

VTB League: Ο Μπάνκι κέρδισε τον Πρίφτη

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν πήρε το ντέρμπι με την Ούνικς Καζάν (86-77) για τη VTB League, με πέντε παίκτες του Λούκα Μπάνκι να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στη VTB League πήρε η Λοκομοτίβ Κουμπάν απέναντι στην Ούνικς Καζάν (86-77). Οι κόκκινοι κέρδισαν εντός έδρας τους πράσινους, σε μια μονομαχία όπου πέντε παίκτες του Λούκα Μπάνκι σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, προεξάρχοντος του Σαμ Ντέκερ.

Ο πρώην NBAer είχε 18 πόντους (με 9/12 δίποντα) στα 32'13'' που χρησιμοποιήθηκε, ενώ σε επίπεδο παραγωγικότητας τον ακολούθησαν οι Τζόνι Ομπράιαντ (16), Ντμίτρι Κουλάγκιν (14), Άλαν Γουίλιαμς (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 10 κερδισμένα φάουλ) και Γουίλ Κάμινγκς (12). Από την άλλη, ο Έρικ ΜακΚόλουμ (22 πόντοι) και ο Τζαμάρ Σμιθ (18 πόντοι) ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι οι κορυφαίοι επιθετικοί της Ούνικς Καζάν.

Για λογαριασμό της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη, ο Βαγγέλης Μάντζαρης αγωνίστηκε για 22'03'' και είχε 6 πόντους (με 2/4 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 λάθη και 1 κλέψιμο, ενώ ο Κώστας Καϊμακόγλου στα 11'32'' που βρέθηκε στο παρκέ, είχε 2 πόντους (με 1/2 δίποντα), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθος.

Πλέον, η "Λόκο" μετράει δύο νίκες και μία ήττα, ενώ η Ούνικς Καζάν έχει μία νίκη και δύο ήττες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ