ΜΠΑΣΚΕΤ

Αμερικανός γκαρντ ύψους 1.65 μέτρων σημείωσε 47 πόντους στο ντεμπούτο του στην Α2 Ισπανίας!

Mount St. Mary's Junior Robinson (0) shoots over Notre Dame's T.J. Gibbs (10) during the first half of an NCAA college basketball game Monday, Nov. 13, 2017, in South Bend, Ind. Notre Dame won 88-62. (AP Photo/Robert Franklin)
AP Photo/Robert Franklin AP PHOTO/ROBERT FRANKLIN

Ο ύψους 1.65 μέτρων Τζούνιορ Ρόμπινσον τρέλανε κόσμο στο επαγγελματικό του ντεμπούτο στην Α2 Ισπανίας, αφού σταμάτησε στους 47 πόντους!

Ο 22χρονος Τζούνιορ Ρόμπινσον είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό. Έχοντας αποφοιτήσει πριν από μερικούς μήνες από το άσημο Κολέγιο του Mount St. Mary και με ύψος 1.65 μέτρα αυτό μοιαζει λογικό κι ας αναδείχθηκε "Παίκτης της χρονιάς" στην περιφέρεια NEC την σεζόν 2017/18 πριν συμφωνήσει με την Αρανμπέρι για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Ισπανίας. Όπως φαίνεται ωστόσο θα πρέπει σιγά-σιγά όλοι να αρχίσουν να του δίνουν προσοχή.

Ο βραχύσωμος γκαρντ τρέλανε κόσμο στο επαγγελματικό του ντεμπούτο το οποίο πραγματοποίησε χθες (6/10). Κι αυτό γιατί ήταν ασταμάτητος στην ήττα της ομάδας του στην παράταση από την Μελίγια με 109-111, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 47 πόντους με 12/15 δίποντα, 5/12 τρίποντα, 8/8 βολές και 6 ασίστ! Ιδού και η απόδειξη από το φύλλο αγώνος:

Αμερικανός γκαρντ ύψους 1.65 μέτρων σημείωσε 47 πόντους στο ντεμπούτο του στην Α2 Ισπανίας!

Δείτε το VIDEO με την απίστευτη εμφάνιση του Ρόμπινσον, καθώς και μερικά VIDEOS όπου παρατίθενται μερικά στιγμιότυπα από την καριέρα του στο NCAA, όπου μεταξύ άλλων μπορεί να διαπιστώσει κάποιος ότι μπορεί να καρφώσει και μάλιστα άνετα!

AP Photo/Robert Franklin







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ