ΜΠΑΣΚΕΤ

Άνετη νίκη για την Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μπανταλόνα

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Μπανταλόνα, επικρατώντας εύκολα με 87-61 στον πρώτο αγώνα της σειράς για τον πρώτο γύρο των playoffs.

Η Μπαρτσελόνα απέφυγε τις κακοτοπιές στην πρεμιέρα της στα playoffs. Στο καταλανικό ντέρμπι οι "μπλαουγκράνα" αποδείχθηκαν ανώτεροι, φτάνοντας σε μία εύκολη νίκη με 87-61.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε δυσκολίες μόνο στο πρώτο ημίχρονο, όταν λόγω του... παιδικού επιμέρους σκορ της δεύτερης περιόδου (6-11) πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 35-31. Στην τρίτη περίοδο ωστόσο ένα ξέσπασμα της ομάδας του Σβέτισλαβ Πέσιτς ήταν αρκετό για να πάρει μία διαφορά ασφαλείας και να φτάσει τελικά στη νίκη.

Μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Νένο Δημητρίεβιτς της Μπανταλόνα στην τρίτη περίοδο του αγώνα. Ο 21χρονος γκαρντ τραυματίστηκε στο δεξιό γόνατο σε μία προσπάθειά του να αμυνθεί, με αποτέλεσμα να πέσει σφαδάζοντας στο παρκέ και τελικά να αποχωρήσει, με την κάμερα να τον πιάνει να έχει βάλει τα κλάματα στον πάγκο.

Ο Ερτέλ με 17 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τους Σίνγκλετον, Κλαβέρ να έχουν από 15 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Μπονγκού-Κολό είχε 13 πόντους και οι Λαπροβίτολα και Λόπεζ-Αροστέγκι από 10 πόντους.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 29-20, 35-31, 60-46, 87-61

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ