ΜΠΑΣΚΕΤ

Από τον Κολοσσό στη Φουενλαμπράδα ο ΝτιΆντρε Λίγκινς

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÏËÏÓÓÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÏËÏÓÓÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Παίκτης της Φουενλαμπράδα έγινε τη Δευτέρα (5/8) ο ΝτιΆντρε Λίγκινς, που τελείωσε τη σεζόν 2018/19 στην Ελλάδα με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου.

Στην Ισπανία και στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης με τη φανέλα της Φουενλαμπράδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο ΝτιΆντρε Λίγκινς. Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ που έγινε draft στο νούμερο 53 το 2011 και έπαιξε κατά σειρά στους Ορλάντο Μάτζικ, τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, τους Μαϊάμι Χιτ, τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, τους Ντάλας Μάβερικς, τους Μιλγουόκι Μπακς και τους Νιου Ορλίανς Πέλικανς, έμεινε στην Ευρώπη μετά από το σύντομο πέρασμά του από τον Κολοσσό.

Σε τέσσερις αγώνες με την ομάδα της Ρόδου ο Λίγκινς είχε 10 πόντους από 57% στο δίποντο, 59% στο τρίποντο και 40% στις βολές, μαζί με 3.5 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και ένα λάθος ανά 28:38 συμμετοχής. Η Φουενλαμπράδα είναι ο τέταρτος ευρωπαϊκός σταθμός του Λίγκινς μετά από την ρωσική Κράσνι Όκτιαμπρ, τη γερμανική Μπρεμερχάβεν και τον Κολοσσό Ρόδου, ενώ σε 177 αγώνες στο ΝΒΑ ο έμπειρος γκαρντ έχει μέσους όρους μόλις 2 πόντων και 1.4 ριμπάουντ ανά 10.8 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ