ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποσύρθηκε από τα παρκέ ο Τζέιμς Όγκαστιν!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICAJA MALAGA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICAJA MALAGA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τζέιμς Όγκαστιν αιφνιδίασε αρκετό κόσμο, αφού ανακοίνωσε σε μίνι συνέντευξή που παραχώρησε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση!

Ο Τζέιμς Όγκαστιν αποφάσισε να κρεμάσει την φανέλα του. Σε ηλικία 34 ετών, ο δυναμικός σέντερ δήλωσε σε μίνι συνέντευξη που παραχώρησε στο περιθώριο του αγώνα Βαλένθια-Μπαρτσελόνα ότι σταμάτησε το μπάσκετ!

Ο 34χρονος Αμερικανός σέντερ - ο οποίος αναμένεται να λάβει στα χέρια του ισπανικό διαβατήριο - παρακολουθούσε το παιχνίδι, καθώς μένει στην Βαλένθια μαζί με την ισπανίδα σύζυγό του. Τότε τον προσέγγισε μία δημοσιογράφος, η οποία τον ρώτησε τι κάνει, με αυτόν να απαντάει πως " απολαμβάνω την ζωή μετά το μπάσκετ"! Όταν ακολούθως η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν αυτό σημαίνει ότι αποσύρθηκε από τα παρκέ, ο Όγκαστιν απάντησε "ναι έτσι νομίζω"! Δείτε το σχετικό VIDEO:

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Όγκαστιν αγωνίστηκε στη Μάλαγα, έχοντας 6.4 πόντους και 6.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 20.8 λεπτά συμμετοχής στην ACB και 9.2 πόντους και 6.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 23.3 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague , όπου μάλιστα ήταν βάσει μέσων όρων ο πρώτος ριμπάουντερ της διοργάνωσης! Οι αριθμοί του ωστόσο δεν αποδείχθηκαν αρκετά καλοί για να προσεγγίσουν το ενδιαφέρον κάποιας ομάδας, με τον Αμερικανό να ψάχνει κυρίως για μία πρόταση από την Ισπανία για να μείνει κοντά στην οικογένειά του, κάτι που οδήγησε τελικά και στην απόφασή του να αποσυρθεί.

Ο Όγκαστιν ξεκίνησε την καριέρα του από το Κολέγιο του Illinois, από το οποίο αποφοίτησε το 2006, με τους Ορλάντο Μάτζικ να τον επιλέγουν στο Νο41 του ΝΒΑ Draft εκείνης της χρονιάς. Έπειτα από μία διετία στο Ορλάντο (2006-2008) πήρε την απόφαση να έρθει στην Ευρώπη, όπου ήταν πάντα ένας χρήσιμος ρολίστας, φορώντας κατά σειρά τις φανέλες των Γκραν Κανάρια (2008-2010), Βαλένθια (2010/11), Μούρθια (2011/12), Χίμκι (2012-2016), ΤΣΣΚΑ (2016/2017) και Μάλαγα (2017/18).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ