ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής του Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: "Έγιναν λάθη..."

Διαιτητής του Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: "Έγιναν λάθη..."

Ο Μιγκέλ Πέρεθ, ένας εκ των τριών διαιτητών, του τελικού του Copa del Rey παραδέχθηκε τα λάθη που έγιναν στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης. (VIDEO).

Ο τελικός του Copa del Rey μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης στιγματίστηκε από δύο λάθη των διαιτητών στα τελετυαία δευτερόπλεπτα της παράτασης - τα οποία σήκωσαν κύμα αντριδράσεων - και ο Μιγκέλ Πέρεθ, ένας εκ των τριών διαιτητών του αγώνα, ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί.

Ο Ισπανός διαιτητής δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του, καθώς τόνισε πως έπρεπε ο Άντονι Ράντολφ να χρεωθεί με φάουλ για το κτύπημά του στον Κρις Σίνγκλετον, ενώ παραδέχθηκε επίσης πως ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν έκοψε αντικανονικά τον Άντε Τόμιτς.

"Η θλιβερή και αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα είναι πως κάναμε λάθος σε δύο κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Κάναμε δύο ανθρώπινα λάθη. Εκείνη την στιγμή πίστευα πως κάναμε ό,τι έπρεπε. Δεν νιώθω ένοχος. Είμαι, όμως, υπέυθυνος. Για να νιώθεις ένοχος, πρέπει να έχεις κακή πρόθεση", δήλωσε στην 'La Voz de Galicia" ο Ισπανός διαιτητής, ο οποίος δεν έκρυψε πως "ακόμα το σκέφτομαι. Θα το σκέφτομαι σε όλη μου την καριέρα και σε όλη μου την ζωή. Δεν θα το ξεχάσω, αλλά η ζωή συνεχίζεται".

Όσον αφορά τους λόγους που οδήγησαν τον Μιγκέλ Πέρεθ και τον Χουάν Κάρλος Γκονζάλεθ να πάρουν την λανθασμένη απόφαση, ο πρώτος ανέφερε: " Αποφασίσαμε αφού είδαμε δύο λήψεις. Αυτό ήταν το μεγάλο μας λάθος. Δεν ζητήσαμε να δούμε περισσότερες λήψεις. Είμαι επαγγελματίας διαιτητής. Η οικογένειά μου ζει από αυτό. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο. Είναι πάντα σημαντικό ένα λάθος του διαιτητή, αλλά σε ένα παιχνίδι όπως αυτό, έχει μεγαλύτερη σημασία".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ