ΜΠΑΣΚΕΤ

Διπλός κίνδυνος για Μπαρτσελόνα και Πούστοβι

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπαρτσελόνα είναι η πρώτη ομάδα που προσέγγισε την Ομπραντόιρο για τον Αρτέμ Πούστοβι, με τη "Mundo Deportivoν" να βάζει εσχάτως στο... παιχνίδι τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες το όνομα του Αρτέμ Πούστοβι βρίσκεται στην καθημερινότητα της Μπαρτσελόνα, με τους "μπλαουγκράνα" να φέρονται να έχουν ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του από την Ομπραντόιρο.

Όπως αναφέρεται μάλιστα, η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς προσφέρει το ποσό των 200.000 ευρώ για την ελευθέρας του 26χρονου σέντερ, με την Ομπραντόιρο όμως να ζητάει παραπάνω από τα διπλάσια για να συναινέσει. Πέραν αυτής της δυσκολίας που προέκυψε για την Μπαρτσελόνα, υπάρχει ενδεχομένως ακόμη μία -ή και δύο.

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo" κι η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κάνει δικό της τον Αρτέμ Πούστοβι, παρότι στο "5" είναι θεωρητικά γεμάτη. Πέραν των Έντι Ταβάρες και Γκουστάβο Αγιόν, υπάρχει κι ο Όγκνιεν Κούζμιτς που έχασε τη φετινή σεζόν λόγω τραυματισμού. Στο δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας τονίζεται ότι η ομάδα του Πάμπλο Λάσο θα κάνει την κίνησή της για τον παίκτη.

Παράλληλα, στην εξίσωση μπαίνει κι η Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία εξετάζει επίσης την περίπτωση του Τίμπορ Πλάις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ