ΜΠΑΣΚΕΤ

Φαλλοκρατικό παραλήρημα προέδρου ομάδας της Α2 Ισπανίας: "Δεν γίνεται 2 από τους 3 διαιτητές να είναι γυναίκες"!

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος ομάδας που αγωνίζεται στην Α2 Ισπανίας προέβη σε ένα τρομερό παραλήρημα μετά από μία ήττα της ομάδας του επειδή 2 από τους 3 διαιτητές ήταν γυναίκες!

Ο Γκιγιέμ Μποσκάνα θα περάσει λογικά στην ιστορία ως ένας άνθρωπος με έναν... ιδιαίτερο τρόπο σκέψης. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι ο πρόεδρος της Πάλμα, μίας ομάδας που αγωνίζεται στην A2 Ισπανίας (Leb Oro) και είχε ένα ξέσπασμα που τον έκανε... viral για λάθος λόγους στην χώρα του.

Με την Πάλμα να έχει ηττηθεί από την Αρανμπέρι εντός έδρας με 71-79 για την 6η αγωνιστική, ο Μπουσκάνα ξέσπασε με δηλώσεις του εναντίον των διαιτητών μετά το παιχνίδι, προτιμώντας να σταθεί στο γεγονός ότι δύο από τους τρεις διαιτητές ήταν γυναίκες!

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Πάλμα δήλωσε:" Ως εδώ με τις γυναίκες διαιτητές. Δεν έχει ξαναγίνει οι δύο από τους τρεις διαιτητές να είναι γυναίκες, έχοντας μάλιστα μαζί και έναν χοντρό. Υπήρξαν στιγμές που ήταν εκτός θέσης και πήραν λάθος αποφάσεις. Δεν έχει σημασία αν είναι άντρες ή γυναίκες, αλλά δεν έχω ξαναδεί αγώνες της Α2 με δύο γυναίκες διαιτητές".

Όπως γίνεται σαφές, ο Μποσκάνα έχει βρεθεί ήδη στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής στην Ισπανία και μένει να φανεί τώρα τι θα ακολουθήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ