ΜΠΑΣΚΕΤ

Φράνκαμπ: Ήρθε σε συμφωνία με τη Μούρθια

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στη Μούρθια θα βρίσκεται για τον επόμενο χρόνο ο Κόνερ Φράνκαμπ, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα. Η παραδοχή μέσω Instagram για τον "γάμο" των δύο πλευρών.

Πριν από μερικές ημέρες, η "Verdad" κατέγραψε το όνομα του Κόνερ Φράνκαμπ ως αυτό που απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο τη Μούρθια εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Κι όπως φάνηκε στην πράξη, από την στιγμή που υπήρχε καπνός, υπήρχε και... φωτιά. Ο 25χρονος γκαρντ, που φέτος πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα του Ρεθύμνου Cretan Kings, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τον "γάμο" με την ομάδα του Σίτο Αλόνσο (όπου φέτος αγωνίστηκαν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Ντούσαν Σάκοτα) επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω Instagram, απαντώντας στο μήνυμα ενός φιλάθλου. Η απάντησή του δεν άργησε να δημοσιοποιηθεί στα social media και να επισφραγίσει επί της ουσίας τη μετακίνησή του από την Ελλάδα στην Ισπανία.

Στη διάρκεια της φετινής σεζόν, ο Κόνερ Φράνκαμπ είχε 20.8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ κατά μέσο όρο στην EKO Basket League.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ