ΜΠΑΣΚΕΤ

Για δύο χρόνια στη Μούρθια ο Λαρεντζάκης

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΗΠΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΗΠΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY) EUROKINISSI

Στη Μούρθια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την ισπανική ομάδα για διετές συμβόλαιο. Ξανασμίγει με τον Ντούσαν Σάκοτα!

Λίγες ημέρες αφότου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο διεθνής γκαρντ ήρθε σε συμφωνία με τη Μούρθια, η οποία του προσέφερε διετές συμβόλαιο συνεργασίας προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Εκεί θα συναντήσει τον Ντούσαν Σάκοτα, που επίσης μετακόμισε στους "κόκκινους" για την επόμενη σεζόν, ενώ θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Σίτο Αλόνσο. Μεταξύ των συμπαικτών του θα είναι ο Τζάρελ Έντι (στο παρελθόν είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό), ο Ντίνο Ράντοντσιτς (αντίπαλος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο με το Μαυροβούνιο), ο Ραφαέλ Λουζ (κι αυτός αντίπαλος, με τα χρώματα της Βραζιλίας) και ο Άσκια Μπούκερ (πρώην του Αρκαδικού).

Πριν από δύο χρόνια, η Μούρθια είχε φτάσει μέχρι το Final Four του Basketball Champions League (ηττήθηκε στον ημιτελικό από την ΑΕΚ), ενώ πέρσι κινδύνευσε με υποβιβασμό. Γι αυτό κιόλας δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ