ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκραν Κανάρια για Κατσικάρη: "Η διαρροή πληροφοριών υπομονεύει την ομάδα μας"

Γκραν Κανάρια για Κατσικάρη: "Η διαρροή πληροφοριών υπομονεύει την ομάδα μας"
EUROKINISSI

Ενοχλημένοι εμφανίζονται οι παράγοντες της Γκραν Κανάρια από τη διαρροή της πληροφορίας ότι αποφάσισαν να μη συνεχίσουν με τον Φώτη Κατσικάρη τη σεζόν 2020/21.

Η απόφαση των παραγόντων της Γκραν Κανάρια να μη συνεχίσουν με τον Φώτη Κατσικάρη τη σεζόν 2020/21 έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου της τελευταίες ώρες , με τον Έλληνα προπονητή να εξηγεί πως θεωρεί άδικη τη στάση των Ισπανών τόσο για το timing της ενημέρωσης, όσο κι επειδή θεωρεί ότι η πορεία της φετινής περιόδου ήταν αρκετά καλή για να τον κρατήσει στη θέση του.

Λίγες ώρες μετά από τη δήλωση του Κατσικάρη, η Γκραν Κανάρια υποστήριξε ότι " η διαρροή πληροφοριών υπονομεύει το club και ειδικά όταν γίνεται λίγες ώρες πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι που μπορεί να στείλει την ομάδα στα ημιτελικά του ισπανού πρωταθλήματος για τρίτη φορά στην ιστορία της".

Σύμφωνα με τους παράγοντες του συλλόγου, υπήρε διορία έως τις 25 Ιουνίου (σήμερα δηλαδή) στο συμβόλαιο που υπογράφηκε πέρυσι, το οποίο όπως επισημαίνεται δεν διακόπηκε από τη στιγμή που υπήρχαν options οι οποίες έδιναν το δικαίωμα στη Γκραν Κανάρια να μην επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Έλληνα προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ