ΜΠΑΣΚΕΤ

"Η Γκραν Κανάρια θέλει Μπουρούση"

"Η Γκραν Κανάρια θέλει Μπουρούση"
EUROKINISSI

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η Γκραν Κανάρια θέλει τον Γιάννη Μπουρούση, με την Μπασκόνια πάντως να ζητάει χρήματα για να αφήσει να συμβεί αυτό, αφού έχει τα δικαιώματα του διεθνή σέντερ στην Ισπανία.

Γκραν Κανάρια καλεί Γιάννη Μπουρούση! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν ότι η Γκραν Κανάρια βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του διεθνή σέντερ.

Η ισπανική ομάδα, της οποίας προπονητής είναι ο Φώτης Κατσικάρης, ψάχνει για έναν έμπειρο σέντερ, με τον Γιάννη Μπουρούση να φαίνεται πως ταιριάζει στα "θέλω" της.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως αν τελικά επέλθει συμφωνία, λόγο σε αυτή θα έχει και η Μπασκόνια. O λόγος είναι ότι οι Βάσκοι έχουν τα δικαιώματα του Μπουρούση στην Ισπανία επειδή είχε φορέσει την φανέλα της ομάδας την σεζόν 2015/16, σε ένα ιδιαίτερο καθεστώς που ισχύει στην Ιβηρική Χερσόνησο με τους παίκτες. Σύμφωνα με αυτά που αναφέρουν οι Ισπανοί, είναι πολύ πιθανό να πρέπει η Γκραν Κανάρια να δώσει μία μικρή αποζημίωση στους Βάσκους αν τελικά συμφωνήσει με τον Μπουρούση.

Την τελευταία διετία ο Μπουρούσης αγωνίστηκε στο κινεζικό πρωτάθλημα με την Γκουάγκσα. Την σεζόν 2018/19 είχε 16.5 πόντους, 8 ριμπάουν και 3.7 ασίστ μέσο όρο σε 27.9 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ