ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ρεάλ νίκησε την Μπανταλόνα, 5ος σε νίκες ο Λάσο

Η Ρεάλ νίκησε την Μπανταλόνα, 5ος σε νίκες ο Λάσο
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε σχετικά εύκολα από την έδρα της Μπανταλόνα (83-74) και ο Πάμπλο Λάσο ανέβηκε στην 5η θέση μεταξύ των προπονητών με τις περισσότερες νίκες.

Το διπλό της Ρεάλ στην Βαρκελώνη επί της Μπανταλόνα (83-74) είχε ξεχωριστή σημασία για τον Πάμπλο Λάσο. Ο προπονητής των Μαδριλένων έφτασε τις 316 νίκες στην καριέρα του και ανέβηκε στην 5η θέση του σχετικού πίνακα, αφήνοντας στην 6η τον Χαβιέρ Ιμπρόδα.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, η Ρεάλ πήρε από νωρίς τα ηνία και δεν τα άφησε ποτέ, έχοντας 13/31 τρίποντα και 11 ριμπάουντ παραπάνω. Τέσσερις παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για την Ρεάλ, μεταξύ αυτών και ο Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος ανέβηκε παράλληλα στην 7η θέση της λίστας με τους παίκτες που έχουν πετύχει τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία της Liga Endesa (737), ξεπερνώντας τον Λούις Μπούλοκ (734).

Ο Νίκολα Λαπροβίτολα είχε 23 πόντους και 10 ασίστ από πλευράς Μπανταλόνα, όχι όμως και πολλή βοήθεια.

Οι πόντοι της Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Κοζέρ 8, Ράντολφ 5, Φερνάντεθ 14 (4/6 τρίποντα), Καμπάσο 13, Ρέγιες, Αγιόν 2, Κάρολ 4, Ταβάρες 5, Γιουλ 11 (6 ασίστ), Ντεκ 13 (7 ριμπάουντ), Τέιλορ 8.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ