ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισπανία: Δεύτερη σερί νίκη για Κατσικάρη - Μπουρούση

Ισπανία: Δεύτερη σερί νίκη για Κατσικάρη - Μπουρούση
EUROKINISSI

Η Γκραν Κανάρια σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη στη Liga Endesa, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Ανδόρα (80-67). Άστοχος ο Γιάννης Μπουρούσης.

Μπροστά σε 6.374 φίλους της, η Γκραν Κανάρια πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της για τη Liga Endesa, σε βάρος της Ανδόρα (80-67). Όλη η δουλειά έγινε επί της ουσίας στην τελευταία περίοδο, όταν οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη πάτησαν το γκάζι και κατάφεραν να διευρύνουν το προβάδισμά τους, που στο 30' ήταν στο +2.

Ο Μπέκα Μπουριανάτζε ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι ο κορυφαίος των νικητών με τους 20 πόντους που σημείωσε, ενώ ο Ντεμόντε Χάρπερ προσέφερε 15 πόντους. Όσον αφορά στον Γιάννη Μπουρούση, ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν άστοχος στα 18'55'' που χρησιμοποιήθηκε. Συγκεκριμένα, είχε 7 πόντους με 1/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα και 5/5 βολές, ενώ "έγραψε" ακόμη 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 λάθη στην στατιστική του.

Από την Ανδόρα, που προσγειώθηκε απότομα μια εβδομάδα μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα, ξεχώριζε ο Τέρεμι Σενγκλίν με 14 πόντους.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ