ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισπανία: Η Βαλένθια άφησε εκτός από το Copa del Rey τον Ζήση

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Βαλένθια συνέτριψε εντός έδρας την Μπανταλόνα (100-70) και πήρε το εισιτήριο για το Copa del Rey, αφήνοντας εκτός την ομάδα του Νίκου Ζήση. Την... πάτησε η Μπούργος!

Στη Βαλένθια κατέληξε το τελευταίο εισιτήριο για το Copa del Rey της Μάλαγα, με τους πορτοκαλί να κερδίζουν με εμφατικό τρόπο την Μπανταλόνα (100-70) και να εξασφαλίζουν μια θέση στην οκτάδα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο Martin Carpena σε ένα μήνα. Αντίθετα, η ομάδα του Νίκου Ζήση έμεινε εκτός (σ.σ: είχε 2 πόντους, 1 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 11'00'' στη Βαλένθια), κάτι που ούτως ή άλλως ήταν το πιο πιθανό σενάριο δεδομένου ότι αναζητούσε νίκη με +22 για να... κλέψει την πρόκριση.

Δεδομένης βέβαια της πρόκρισης της Βαλένθια, αυτή που -εκτός της Μπανταλόνα- την πάτησε ήταν η Μπούργος, που αποκλείστηκε αν και είναι όγδοη στην κατάταξη της Liga Endesa. Κι αυτό γιατί προκρίθηκε η Ουνικάχα Μάλαγα (ως ένατη) ως η διοργανώτρια των φετινών αγώνων.

Κάπως έτσι, τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπηθούν μόνο μέσω του Γιώργου Μπόγρη -δεδομένου ότι κι η Γκραν Κανάρια αποκλείστηκε μερικές ώρες νωρίτερα.

Αναλυτικά οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν στο Copa del Rey:

1. Ρεάλ Μαδρίτης

2. Μπαρτσελόνα

3. Σαραγόσα

4. Τενερίφη

5. Μπιλμπάο

6. Βαλένθια

7. Ανδόρα

8. Ουνικάχα Μάλαγα

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ