Ο Σέρτζιο Σκαριόλο παραδέχθηκε στο Sky Sport Italia ότι έχει πρόταση από τη FEB για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά δεν είναι δεδομένη η παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας.

Την τελευταία βδομάδα, το θέμα του συμβολαίου του Σέρτζιο Σκαριόλο με την ισπανική ομοσπονδία βρίσκεται στο προσκήνιο. Η απόφαση για μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων έφερε επίσπευση των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Χόρχε Γκαρμπαχόσα να προσεγγίζει τον πολύπειρο τεχνικό προκειμένου να τον κρατήσει στον εθνικό πάγκο για τέσσερα ακόμη χρόνια.

ADVERTISING

Το αυτό παραδέχθηκε ο Σέρτζιο Σκαριόλο με δηλώσεις που έκανε στο Sky Sport Italia, εκεί όπου τόνισε πως "η FEB εξέφρασε την πρόθεσή της να ανανεωθεί το συμβόλαιό μου, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να συζητήσουμε. Δεν έχει να κάνει με το πάθος ή την επιθυμία, αυτά είναι δεδομένα, αλλά με διαφορετικούς παράγοντες".

Τι σημαίνει αυτό; "Θα πρέπει να μιλήσω τόσο με την Ισπανία όσο και με τους Τορόντο Ράπτορς, γιατί κι αυτοί έχουν εκφράσει επιθυμία να συνεχίσω μαζί τους. Πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία, αφού υπάρχει στη μέση κι ο παράγοντας της οικογένειας. Με τόσες υποχρεώσεις, δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο για να περάσω μαζί με την οικογένειά μου" κατέληξε.

ADVERTISING

Photo Credits: Eurokinissi