ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισπανία: Ο Κατσικάρης έγινε viral σε ένα τάιμ άουτ

Ισπανία: Ο Κατσικάρης έγινε viral σε ένα τάιμ άουτ
EUROKINISSI

Ο Φώτης Κατσικάρης έγινε viral στην Ισπανία για ένα τάιμ άουτ που πήρε και τον τρόπο που επιχείρησε να εμψυχώσει τον Τζον Σούρνα, ο οποίος ήταν άστοχος στο ντέρμπι με την Ουνικάχα Μάλαγα.

Η Γκραν Κανάρια ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ουνικάχα Μάλαγα (79-76), σε μια τρομερή μονομαχία, που προσέφερε μια από τις πιο θεαματικές φάσεις που έχουμε δει μέχρι στιγμής τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Το κάρφωμα του Τζος Άνταμς ξεσήκωσε τους φίλους των πράσινων στο Martin Carpena, που είδαν τον -πρώην παίκτη του Ολυμπιακού- Αξέλ Τουπάν να έχει 17 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 23'45'' συμμετοχής.

Πέραν του καρφώματος που έκανε ο γκαρντ της Ουνικάχα Μάλαγα, μία άλλη φάση έγινε viral στην Ισπανία με πρωταγωνιστή τον Φώτη Κατσικάρη. Σε ένα τάιμ άουτ που πήρε, ο προπονητής της Γκραν Κανάρια προσπάθησε να εμψυχώσει τον Τζον Σούρνα (ήταν άστοχος στο παιχνίδι με 0/4 τρίποντα), που έδειχνε να απογοητεύεται από την κακή εμφάνισή του.

" Ψηλά το κεφάλι, πάμε, πάμε. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας. Καλή δουλειά..." του φώναζε, με τον παίκτη της ισπανικής ομάδας να... ξαφνιάζεται από τον τρόπο με τον οποίο τον στήριξε ο προπονητής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ