ΜΠΑΣΚΕΤ

Liga Endesa: Θέλει παίκτη πρώτης γραμμής η Ρεάλ Μαδρίτης

Madrid's coach Pablo Laso looks at his players during the Euroleague Final Four semifinal basketball match between CSKA Moscow and Real Madrid at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Madrid's coach Pablo Laso looks at his players during the Euroleague Final Four semifinal basketball match between CSKA Moscow and Real Madrid at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να κινηθεί για την ενίσχυση με παίκτη πρώτης γραμμής, με τον προβληματισμό να είναι έντονος μετά το σοκ του αποκλεισμού από τα ημιτελικά της Liga Endesa.

Η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Βαλένθια την άφησε εκτός των ημιτελικών της Liga Endesa, κάτι που αναμφίβολα για τη "βασίλισσα" αποτελεί μεγάλο σοκ. Πέρασαν άλλωστε δώδεκα ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που η Ρεάλ δεν κατάφερε να δώσει το παρών στα ημιτελικά, αλλά κακά τα ψέματα η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έδωσε δικαιώματα με την εικόνα που παρουσίασε μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η απογοήτευση είναι μεγάλη, ωστόσο η προσοχή θα στραφεί άμεσα στην επόμενη σεζόν και δεν αποκλείεται η αποτυχία αυτή να σημάνει και αλλαγή των πλάνων σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Σύμφωνα με την “ΑS” η Ρεάλ είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την προσθήκη ενός ξένου πρώτης γραμμής. Κάτι αντίστοιχο είχε επιδιώξει και τα προηγούμενα χρόνια με τους Μίσιτς, Γουίλμπεκιν και Λάρκιν, χωρίς κάποια από αυτές τις περιπτώσεις να έχει αίσιο τέλος.

Βασική επιδίωξη του Λάσο θα είναι η απόκτηση ενός περιφερειακού, αλλά και ενός ψηλούς που θα έχει κυρίως αναπληρωματικό ρόλο πίσω από τον Ταβάρες. Από την εγχώρια αγορά πρώτος στόχος είναι ο Αλπέρτο Αμπάλδε (24χρ., 2.02μ.) της Βαλένθια.

Θυμίζουμε ότι η Ρεάλ έχει ήδη ανανεώσει τα συμβόλαια των Ράντολφ, Φερνάντεθ, Κάρολ και Τόμπκινς, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί άμεσα και με τον 40χρονο Φελίπε Ρέγιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ