ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάλαγα: Συμφώνησε με τον Τουπάν

Μάλαγα: Συμφώνησε με τον Τουπάν
EUROKINISSI

Ο Αξέλ Τουπάν και η Ουνικάχα Μάλαγα συμφώνησαν και ο Γάλλος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς.

Ο Αξέλ Τουπάν ήταν εξ αρχής ο πρώτος στόχος της Ουνικάχα Μάλαγα για αντικαταστάτης του Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς και όπως όλα δείχνουν δεν θα χρειαστεί να ψάξει για άλλες εναλλακτικές λύσεις. Σύμφωνα με το unicaja.diariosur.es οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει ήδη για συμβόλαιο 1+1 ετών και το τυπικό μέρος της υπόθεσης είναι απλά θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί.

Ο 27χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα καλύψει έτσι το κενό που άφησε για την επόμενη σεζόν ο Μιλοσάβλιεβιτς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον δεύτερο αγώνα του τουρνουά Ακρόπολις με την Ιταλία. Ο Τουπάν δεν είχε βρει ομάδα από τον περασμένο Απρίλιο, όταν αποφάσισε να φύγει από τον Ολυμπιακό .

Πέρα από τον Τουπάν, η Ουνικάχα είχε εξετάσει και την περίπτωση του Αλεσάντρο Τζεντίλε, ωστόσο είχε σαφή προτίμηση στον Γάλλο διεθνή γκαρντ/φόργουορντ, λόγω της ικανότητάς του στην άμυνα. Η ενσωμάτωσή του πάντως στην ομάδα της Ανδαλουσίας θα αρχίσει πολύ να γίνει, αφού βρίσκεται στην Εθνική Γαλλίας και όλα δείχνουν ότι θα συμπεριληφθεί στην 12άδα του Βενσάν Κολέ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ