ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάλαγα: Το σχόλιο του Πρίντεζη για τον Τουπάν

EUROLEAGUE / ÌÐÏÕÍÔÏÕÔÓÍÏÓÔ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÌÐÏÕÍÔÏÕÔÓÍÏÓÔ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αξέλ Τουπάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουνικάχα Μάλαγα, με τη "Malaga Hoy" να ζητάει την άποψη του Γιώργου Πρίντεζη για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ισπανικής ομάδας.

Ο Αξέλ Τουπάν είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο έμπειρος φόργουορντ στο "Ακρόπολις". Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μόλις έφτασε η αποστολή της Γαλλίας στην Κίνα, κι οι δημοσιογράφοι από την Ισπανία έσπευσαν να ζητήσουν την άποψη του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού πέρασε μία διετία στην Ανδαλουσία, με τους δεσμούς να παραμένουν ισχυροί με την ομάδα και την πόλη. Εξ ου κι η κίνηση της "Malaga Hoy" να τον ρωτήσει για τον νέο παίκτη των πρασίνων. " Είναι καλός χαρακτήρας, επαγγελματίας και καλός αμυντικός. Αν ο προπονητής δώσει τις κατευθύνσεις και τον ενημερώσει για τα δύο - τρία πράγματα που θέλει από αυτόν, θα τα κάνει. Είναι πολύ καλός αθλητής, με αξιόπιστο σουτ. Τρέχει καλά το γήπεδο" απάντησε ο Γιώργος Πρίντεζης σχετικά.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ