ΜΠΑΣΚΕΤ

Με την ευχή του Πρίντεζη στην Ουνικάχα Μάλαγα ο Ουίλτζερ

Με την ευχή του Πρίντεζη στην Ουνικάχα Μάλαγα ο Ουίλτζερ

Ο Κάιλ Ουίλτζερ μίλησε για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του με την υπογραφή του στην Ουνικάχα Μάλαγα και αναφέρθηκε και στις συμβουλές που του έδωσε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο Κάιλ Ουίλτζερ μετακόμισε στην Ανδαλουσία και κατά την διάρκεια της παρουσίασης του από την Ουνικάχα Μάλαγα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Γιώργο Πρίντεζη, στον Μπράιαν Ρόμπερτς και στον Ντομάντας Σαμπόνις.

Ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί στην Ουνικάχα Μάλαγα και μίλησε στον Κάιλ Ουίλτζερ για την ομάδα της Ανδαλουσίας, ενώ το ίδιο έπραξε και ο συμπαίκτης του στο Gonzaga, Ντομάντας Σαμπόνις.

"Άκουσα καλά πράγματα από τους Ντομάντας Σαμπόνις και Γιώργο Πρίντεζη. Μου είπαν πως η Μάλαγα είναι πολύ όμορφη πόλη και πως οι φίλαθλοι είναι ξεχωριστοί και πολύ παθιασμένοι. Μου αρέσει η πόλη και η ομάδα. Με τον Ντόμας (σ.σ. Σαμπόνις) ονειρευόμασταν να γίνουμε επαγγελματίες και καθημερινά δουλεύαμε σκληρά για αυτό", δήλωσε κατά την διάρκεια της παρουσίασης τους ο 26χρονος Καναδός πάουερ φόργουορντ και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον πατέρα του, Γκρεγκ Ουίλτζερ, ο οποίος την σεζόν 1985-86 αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα:

"Μου έχει πει πως έχει πολύ καλές αναμνήσεις από την Ισπανία. Η Ισπανία είναι μία από τις αγαπημένες του χώρες. Προσπάθησε να με μάθει ισπανικά, αλλά ήταν δύσκολο, γιατί μιλάτε (σ.σ. οι Ισπανοί) πολύ γρήγορα".

Επίσης, παρατήρησε πως "οι πρώτοι μου μήνες στην Ευρώπη με βοήθησαν να μάθω καλύτερα τους κανονισμούς, το τι μπορώ να κάνω και το τι όχι και το στυλ του παιχνιδιού. Πιστεύω πως την δεύτερη σεζόν μου θα είμαι νιώθω πιο άνετα. Αρχικά δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ, αλλά είχα δίπλα μου ταλαντούχους παίκτες που με βοήθησαν πολύ. Τώρα είμαι ένα χρόνο πιο έμπειρος".

Τέλος, ο Κάιλ Ουίλτζερ αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, αλλά και στην Ουνικάχα Μάλαγα, Μπράιαν Ρόμπερτς λέγοντας μεταξύ άλλων πως "είναι ηγέτης, επιθετικός και συγχρόνως είναι σκόρερ και πασέρ".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ