ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτσελόνα: Ο Τόμιτς "τρελάθηκε" και έσκισε τη φανέλα του

Μπαρτσελόνα: Ο Τόμιτς "τρελάθηκε" και έσκισε τη φανέλα του

Ο Άντε Τόμιτς αποβλήθηκε με 7'19'' για το τέλος του αγώνα, με τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα να τρελαίνεται από το σφύριγμα των διαιτητών και να σκίζει τη φανέλα του.

Το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Εστουδιάντες εξελίχθηκε σε ντέρμπι, το οποίο όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει στο παρκέ ο Άντε Τόμιτς. Ο αρχηγός των μπλαουγκράνα αποβλήθηκε από το παιχνίδι με 7'19'' για το τέλος του σαρανταλέπτου, με το φάουλ που δόθηκε σε βάρος του και έφερε την οριστική αποχώρηση από το παρκέ να προκαλεί την... έκρηξή του.

Αφού πρώτα διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές, έσκισε τη φανέλα του, την οποία διέλυσε εντελώς μόλις κάθισε στον πάγκο.

Δείτε τι έγινε και πώς αποτυπώθηκε ο εκνευρισμός του, δευτερόλεπτα μετά το φάουλ που χρεώθηκε:

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε εν τέλει να πάρει τη νίκη (74-67), με τους οκτώ αναπάντητους πόντους που σημείωσε από το 35' έως το 38' να αποδεικνύονται καθοριστικοί. Το παιχνίδι από το "Χ" (58-58) πήγε στο +8 (58-66) για την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς, η οποία στη συνέχεια έβαλε τις βολές για να καθαρίσει το παιχνίδι.

Ο Νίκολα Μίροτιτς ήταν ο κορυφαίος των μπλαουγκράνα με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Άνταμ Χάνγκα προσέφερε 14 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Μέσα σε όλα βέβαια, η Μπαρτσελόνα περιμένει να μάθει αν οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Μάλκολμ Ντιλέινι στον γοφό στη διάρκεια του πρώτου μέρους είναι κάτι που θα τον κρατήσει εκτός μάχης για το επόμενο διάστημα. Υπό τον φόβο να γίνει χειρότερη η κατάσταση πάντως, δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του, πέραν των 9'03'' που πήρε νωρίς στο παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ